Vegan Omega
Omega mastné kyseliny jsou živiny, které potřebují téměř všechny buňky v těle ke správnému růstu a fungování. Dodávají tělu energii a mají mnoho funkcí v srdci, mozku, očích, cévách, plicích, imunitním systému a endokrinním systému (síť žláz produkujících hormony).
30 Kapslí, (Omega 3, 6, 9: 500 mg) Výborný poměr omega 3, 6, 9 pro vegetariány / vegany.
Vegan,
Referenční hodnota příjmu není definována.
Dobře podložené výzkumem,
Skladem
O Omega Vegan
Omega 3,6,9 jsou mastné kyseliny a jsou důležitou součástí buněčných membrán, které obklopují každou buňku ve vašem těle. Veganská omega obsahuje ideální poměr omega 3, 6, 9. Mastné kyseliny jsou obzvláště obsaženy v sítnici, mozku a spermiích. Omega mastné kyseliny dodávají tělu energii a mají mnoho funkcí v srdci, cévách, plicích, imunitním systému a endokrinním systému (síť žláz produkujících hormony). Lékaři doporučují užívat omega mastné kyseliny lidem se srdečními onemocněními, revmatoidní artritidě, onemocněním očí a také ženám v těhotenství.
Omega mastné kyseliny jsou esenciální tuky, to znamená, že si je tělo nedokáže vyrobit samo, ale musí je získávat z potravy. Mezi rostlinné potraviny s obsahem omega patří rostlinné oleje, ořechy (zejména vlašské), lněné semínka, lněný olej a listová zelenina. Optimální denní dávka omega 3 je mezi 500 - 1 000 miligramů denně. Nedostatek mastných tuků je spojen s únavou, špatnou pamětí, suchou pokožkou, srdečními problémy, změny nálad a depresemi.
„Veganskou omegu bych doporučil veganům, kteří mají ve stravě méně tuků bohatých na omega mastné kyseliny.“
Omega 3 mastné kyseliny jsou klíčové pro zdraví mozku. Podporují správný vývoj mozku v prenatálním období a v raném dětství. Dále mohou přispívat k lepší kognitivní funkcionalitě, paměti a náladě u dospělých.
Omega 3 mastné kyseliny mají protizánětlivé vlastnosti, které mohou posílit imunitní systém. Pomáhají regulovat zánětlivé procesy v těle a podporují odpověď imunitního systému na infekce a viry.
Omega 3 mastné kyseliny jsou prospěšné pro zdraví srdce. Pomáhají snižovat hladinu triglyceridů a cholesterolu v krvi, což může přispět k prevenci srdečních onemocnění. Dále podporují zdravou srdeční funkci a regulují srdeční rytmus.
Omega 3 mastné kyseliny jsou důležité pro energetický metabolismus v těle. Pomáhají přeměňovat potravu na energii a podporují optimální fungování buněk a tkání. Dostatečná hladina omega 3 mastných kyselin může přispět k větší vitalitě a vyšší úrovni energie.
Výzkum a provedené
studie.
Počet provedených studií
6
Roky studia
2004-2016
Omega-3 z ryb byla důkladně prozkoumána kvůli příznivým účinkům na srdce. American Heart Association doporučuje jíst tučné ryby, nejméně dvakrát týdně. Tučné ryby jako losos, makrela, sleď, pstruh, sardinky a tuňák mají vysoký obsah omega-3 mastných kyselin.*
Počet provedených studií
5
Roky studia
2006-2016
Omega-3 mastné kyseliny byly klinicky studovány z hlediska jejich přínosu pro zdraví očí. Omega-3 podporuje zdraví očí zejména ve vysokých dávkách.*
*Tento vědecký výzkum je určen pouze pro informační účely. Uvedené výsledky se nemusí nutně projevit u všech osob. Mujvit poskytuje tyto informace jako službu. Tyto informace by neměly být používány, jako doporučení na konkrétní produkty. Jedná se o doplněk stravy, a tudíž tento produkt není náhradou pestré a vyvážené stravy.